Nerezový rendlík BASIC, 1 l
Objednací kód
157829
Výrobce
SVING
Model
Záruka
12 Měsíc(ů)
PartNO
CW-H00714SP
Dostupnost
Ihned k odeslání
Množství
ks
Cena:
216,59 Kč s DPH
179,00 Kč bez DPH
Kvalitní nerezový rendlík pro všechny typy ohřevu a indukci. Speciální dno zaručí dokonalé rozložení tepla a úsporu energie při vaření.
- Ze silné nerezové oceli
- Sendvičové dno
- Technologie materiálu zajišťuje rychlé zahřátí a stabilní teplotu
- Lze použít na všechny typy varných ploch
- Vhodné na indukci
- Rukojeť z nerezové oceli pro komfortní a bezpečnou manipulaci
- Leštěný povrch
- Lze mýt v myčce nádobí
- Šířka 14 cm
- Výška 6 cm
- Objem 1 l
Rendlík je oblíbený mezi profesionálními kuchaři, kuchařkami i domácími kulináři, kteří preferují kvalitu. Díky sendvičovému dnu je možné docílit rychlé zahřátí a udržet stabilní teplotu uvnitř rendlíku. Materiál zaručuje dlouhou životností – nádobí tak nemusíte často měnit.
Všestranné využití si nachází v profesionálních kuchyních, školních jídelnách, vývařovnách a dalších provozech (trhy, rekreační objekty, tábory atd.).
Hodí se pro vaření, dušení, pečení, ohřívání a další kuchařské úpravy. Je vhodný pro přípravu celé řady pokrmů, polévek, omáček, gulášů a příloh. Velikost redlíku je ideální na menší množství jídla.
- Ze silné nerezové oceli
- Sendvičové dno
- Technologie materiálu zajišťuje rychlé zahřátí a stabilní teplotu
- Lze použít na všechny typy varných ploch
- Vhodné na indukci
- Rukojeť z nerezové oceli pro komfortní a bezpečnou manipulaci
- Leštěný povrch
- Lze mýt v myčce nádobí
- Šířka 14 cm
- Výška 6 cm
- Objem 1 l
Rendlík je oblíbený mezi profesionálními kuchaři, kuchařkami i domácími kulináři, kteří preferují kvalitu. Díky sendvičovému dnu je možné docílit rychlé zahřátí a udržet stabilní teplotu uvnitř rendlíku. Materiál zaručuje dlouhou životností – nádobí tak nemusíte často měnit.
Všestranné využití si nachází v profesionálních kuchyních, školních jídelnách, vývařovnách a dalších provozech (trhy, rekreační objekty, tábory atd.).
Hodí se pro vaření, dušení, pečení, ohřívání a další kuchařské úpravy. Je vhodný pro přípravu celé řady pokrmů, polévek, omáček, gulášů a příloh. Velikost redlíku je ideální na menší množství jídla.